Värmepump

LUFT/LUFTVÄRMEPUMP

Går du i tankarna att köpa och installera en värmepump? Då är du på rätt spår. Du vill förmodligen sänka dina värmekostnader och leva lite mer klimatvänligt? En värmepump är en fantastik investering. På några få år har du fått tillbaka dina investerade pengar. Men det ger även dig friheten att styra värmen/kylan i ditt hus.

Denna modell passar perfekt i den mindre villan eller i fritidshuset. Den ger även skön värme ner till hela -25 °C. Med sin uppdaterade stilrena design smälter den in fint i alla hem och miljöer. Detta är en luftvärmepump som är tystgående. Med den nya underhållsvärmefunktionen går det att ställa värmepumpen på alla gradantal (inklusive halvgrader) mellan 8-15 °C.

Panasonic CZ-ZKE

Värmepumpen som är perfekt för den lilla villan,

torpet eller fritidshuset.

Värmer upp till 120 m²

Superkompakt design

Underhållsvärme: 8-15°C

Panasonics stora NYHET! Panasonic NZ nu i en ny version med ännu bättre värden. NZ-YKE är vårt nya tillskott. Denna luft/luftvärmepump är kraftfull, mycket effektiv och pålitlig året runt. Den är speciellt designad för det tuffa nordiska klimatet, och tack vare sin smarta design är NZ perfekt som ersättare till en äldre pump.

Panasonic NZ-YKE

Populär värmepump, nu ännu bättre.
Perfekt för villan och fritidshuset.

Värmer upp till 140 m²

Nanoe™ X technology

Snygg, kompakt inomhusenhet

Panasonic HZ-ZKE är en av de bästa luftvärmepumpar som någonsin utvecklats av Panasonic. Den har flera nya funktioner och den bästa energieffektiviteten någonsin. Så för dig som vill ha en värmepump från Panasonic är HZ-ZKE ett mycket bra val.

Panasonic HZ-ZKE

En av marknadens bästa luftvärmepumpar.
Nu ännu bättre och mer kraftfull!

Värmer upp till 160 m²

Högsta energiklass A+++

Braskaminsfunktion

LZ’s design och mått är anpassade för att förenkla vid utbyte av en äldre Panasonic modell. Till exempel är höjden på innedelen den samma som på de äldre modellerna CKP och DKE. Detta gör att den nuvarande placeringen, t.ex över ytterdörren, kan behållas. Något som annars ofta inte är möjligt då höjden på dagens innedelar generellt har ökat

Panasonic LZ-TKE

Den perfekta ersättaren. Passar i trånga utrymmen, endast 249 mm hög.

Värmer upp till 160 m²

Endast 249 mm hög

Perfektsom utbytes pump

Panasonics golvmodell är en kompakt och stilren golvmodell som passar perfekt i alla hem. Många brukar föredra att sätta en golvmodell då den inte syns på samma sätt som en vägghängd modell - vilket gör att man kan ersätta elementen med denna modell.

Panasonic Golvmodell

Stilren design för varmare golv och diskret placering.

Värmer upp till 140 m²

Nanoe-X luftreningsystem

Tystgående